Indretning med farverige plakater.

Mange danskere er glade for den skandinaviske enkle boligindretning og maler deres vægge kridhvide. Der indrettes også for det meste med lette lyse møbler. Jeg er selv en af dem.

Dog er jeg også en kreativ og farverig person, og det må mit hjem gerne afspejle, også selvom jeg elsker den enkelte skandinaviske boligindretning.

Plakater giver variation
Muligheden for at variere, skifte ud og bygge om er vigtig for mig, da jeg trives bedst i faste rammer men med mulighed for forandring og variation. Her er det at de grafiske plakater kommer ind i billedet. Med nogle gode billedrammer der har sine faste pladser, kan jeg nemt skifte rummets ”look and feel” ved at skifte indholdet i rammerne ud. Jeg har således flere plakater til den samme ramme, som jeg skifter imellem i løbet af året.

På den måde kan jeg let få forårsstemning ind når den tid er. Jeg kan bruge mørke farver om sommeren, og om vinteren kan jeg lysne rummet op med plakater der har lysere farver. Endnu smartere bliver det, når jeg let kan have 4-5 plakater gemt i samme ramme. Så ved jeg hvor de er og de bliver ikke krøllet.

Grafiske plakater giver således en god mulighed for at tage noget farve ind i de lyse skandinaviske hjem, uden at skulle gøre eller investere alt for meget. Og der kan let ændres på indretningen igen hvis det ikke lige passer ind.

Se vores udvalg af farverige plakater her.