AT SE SIG SELV I TV…

På lørdag kl. 21 på TV2 Zulu kommer der “Menneskekender”, jeg er en af de deltagende.

Jeg deltog for at få en god oplevelse og kunne ”hakke det af” på min bucketlist. Man skal jo prøve alt ting mindst en gang.

menneskekender

I programmer som disse, er der jo altid begrænset tid og der bliver klippet og klistret, så det bliver til godt tv. Jeg vil skynde mig at sige, at jeg på ingen måde fortryder min deltagelse og på ingen måde går og har det skidt med det, selvom resultatet ikke er heeeelt, som virkeligheden var.

Der er nemlig to steder, hvor man har klippet forklaringen der kommer fra mig væk. Fair nok, det giver garanteret bedre tv på den måde. Og for alle de fremmede som ser det, så er det glemt igen ti minutter efter. Men for de at jer, der kender mig, der er der måske noget der undre jer, nu hvor forklaringen er væk. Så her kommer det.

På et tidspunkt i programmet siger værten: Line, det er noget med at du har mødt din mand på et satanist forum?
Man ser så mig svare: Ja, det der skete var, at jeg holdt en fest for det her forum hvor kun to dukkede op, og den ene er jeg gift med i dag.

Det der i virkeligheden skete var. Da jeg forud for programmet bliver interviewet fortæller jeg om, at jeg mødte Peter til en fest jeg holdt for hedenskabets.dk, er forum for hedninge af alle typer. Jeg bliver så spurt om hvad det vil sige og forklarer lidt. Og så spørger de om der også kom satanister. Jeg svarer, at ja dem var der også et par stykker af.

Før programmet har vi fået en oversigt over alle spørgsmål og svar. Men lige det her spørgsmål fremgår ikke af oversigten. Så da værten stiller spørgsmålet er jeg ret uforberedt på det. Værten skal spørge igen da kameraerne ikke var klar, imellem tiden siger jeg, at det altså ikke passer, at det var et satanist forum. De siger så at jeg bare skal forklare, at det ikke var det det var. Ok tænker jeg og da jeg får spørgsmålet igen svarer jeg kort men klart, at det var en forum for alle typer af hedninge. Alt dette ender dog med at blive klippet ud. Men det korte og det lange er: Jeg mødte ikke Peter på et satanist forum. :-)
 
Men jeg forstår godt at det jo er godt tv.

Ud over dette uventede spørgsmål, som egentlig ikke har relevans eller betydning for showet er kommet med, så er der også et andet statement, som de har undladt at tage min forklaring med på. Jeg vidste der kom til, at stå at jeg havde en ”Crush på Jim Lyngvild”. Og bevares han er da også en pæn mand, men vist nok mest til andre mænd. Igen var spørgsmålet fra før programmet dette: Er der nogen kendte danskere du har en crush på, ser op til, eller gerne ville møde? Og her svarer jeg at jeg ser mega meget op til Jim Lyngvild.

Jeg bliver under programmet spurt ind til min såkaldte ”crush på Jim Lyngvild” og jeg forklarer, at jeg ikke decideret har en crush på ham, men mere ser op til ham og synes at alt han laver er super fedt, og at jeg elsker hans bramfri facon, fordi jeg selv er sådan. Dette er alt sammen klippet væk. Så det korte of det lange her er: Nej jeg her ikke en crush på Jim Lyngvild.

Nu hvor det er på plads så kan jeg komme med mine andre tanker. Showet var mega sjovt at være med i, det var en fed oplevelse og en sjov dag på arbejde. Jeps jeg fik løn for at være med. Det var mega grænseoverskridende at se sig selv på tv. Og ikke mindst høre mig selv, men den slags vender man sig nok aldrig til.

Skal I have en god griner så se programmet på lørdag eller allerede nu på TV2 Play.

Læs også og mine tanker før og lige efter optagelserne havde fundet sted her.