Historien bag navnet “Nova Natura”

Der er mange der har spurgt, som har undret sig lidt over, at en plakat shop hedder Nova-natura.dk. Det lyder ikke som noget, der har med plakater at gøre?

Og jeg må give dem ret, Nova natura lyder ikke som en moderne grafisk plakat shop. Forklaring er også at shoppen startede ud som noget andet i sin tid i 2012.

Nova natura er latin og betyder ”Ny natur”. Den gang jeg fandt på navnet, var det super aktuelt med Botanic living boligindretning og min webshop solgte varer i den stil. Der var ikke skyggen af en plakat i shoppen, til gengæld var der fyldt med ben, horn, træting, stenting, nips, udstoppede dyr, skind og pels, planter og andet der kunne bruges i en naturlig boligindretning. Det passede super godt sammen med stil, design, logo og navn.

nova natura

Plakaterne kom snigende
Efter nogle år med en butik, der ikke havde den store omsætning, fik jeg designet den første plakat. Jeg manglede en salgskanal og den kom ind som et biprodukt i bolig shoppen. Efter en måned var den det mest solgte produkt og flere plakater var på vej.

Jeg tog derfor en drastisk beslutning i sommeren 2016. Jeg nedlagde min shop i dens nuværende form og fjernede alle andre produkter end plakater og postkort.

Jeg kunne så vælge at give shoppen et nyt navn. Men nu havde jeg opbygget et brand, jeg havde købt et domæne, visitkortene var trykt osv. osv. Der var rigtig mange gode grunde til ikke at skifte navn og kun en god grund til at gøre det.

Jeg besluttede mig derfor for, at navnet på shoppen ikke var så relevant, det må sgu gerne være lidt mystisk. Så nu i dag, hedder min shop med grafiske plakater ny natura på den moderne måde.

nova natura

Følg min blog på Bloglovin