Strudseæg

BEMÆRK: Jeg sælger ikke Strudseæg, men de kan købes her: http://shop.lerchedesign.dk/strudseaeg/

Ikke kun til påske, men også resten af året, kan strudseæg være super smukke og dekorative i din boligindretning. Læg dem i dekorationer, stil dem på opsatser, eller hav dem liggende i vindueskarmen. Jeg har lavet denne lille købe guide/anskaffelses guide fordi det var ret svært for mig selv at finde et sted hvor jeg kunne købe strudseæg. Derfor vil jeg gerne hjælpe andre med at gøre det lidt lettere. Linket i toppen er sat ind efter denne artikel er lavet fordi jeg fik alt for mange henvendelser fra folk der troede jeg selv solgte disse æg. ;-)

strudseæg

Jeg vil anbefale, at du finder ud af hvor den nærmeste strudsefarm ligger og besøger dem, for at høre om du kan købe æg der. Det er klart den nemmeste og som regel den billigste måde, at få fat i dem på. Jeg har til dato kun fundet et sted på nettet hvor man kan købe strudseæg i Danmark. Og det er vigtigt, at I køber jeres æg i Danmark fra danske forhandlere. Der er nemlig flere strudsearter, der er truede og I kan få store problemer, hvis I køber strudseæg i udlandet, på eBay og lignende hvis ikke der medfølger Cites certifikater. Så pas på med køb af disse æg på udenlandske websider.

Normalt er det ikke en god idé, at reklamere for en anden butik end ens egen, men i dette tilfælde vil jeg gerne, fordi det som sagt, er det eneste sted i en dansk webshop, at jeg har set, at man kan få strudseæg. De kan fås lige her: http://shop.lerchedesign.dk/strudseaeg, jeg har selv købt mine der og butikken kan klar anbefales. Hvis I finder andre steder online hvor de forhandles så må I endelig gerne fortælle mig det, så vi kan få skrevet det på her.

Vi har ingen plakater med strudseæg eller æg i det hele taget. Vi har dog noget med fugle i form af vores fine svane plakater.

strudseæg1