Aprilsnar

Arrhh desværre så passer det ikke helt med en plakat af Bornholm med en UFO henover, men det kunne da være lidt sjovt. Der er nok ikke så meget salg i et sådant kort…

Du kan købe det rigtige Bornholmer kort her. Kortet er en del af flere kort over danske og nordiske øer. Kortet findes også en Burgundia udgave med gamle farver.

Ufo over Bornholm

Landkort plakater både som gamle originaler fra folkeskolerne og nye designs er rasende populært i disse år. Derfor er vi selvfølgelig med på bølgen når det kommer til disse designs. Vi håber på at kunne lave mange flere øer i fremtiden. Vi er især glade for at der pt. ikke er nogen andre plakatbutikker der tilbyder landkort plakater med disse korrekte kystlinier, byer, skove og veje.

Den lidt spøjse UFO historie der første til denne Aprilsnar.
Denne lidt skøre aprilsnar 2017 kom som en sjov reaktion på at nogle lokale fiskere ud fra Bornholm, havde set et UFO over vandet. Og ja det hedder faktisk ET UFO og ikke EN UFO. Et UFO er jo et uidentificeret flyvende objekt. Så hvis folk spørger dig om du tror på UFOér så må du jo svare at det ikke er noget man kan tro på, men en betegnelse for noget. Det folk nok i virkeligheden mener er, tror du på liv ude i rummet.

Jeg tror personligt fiskerne har set noget russisk militærudstyr eller måleudstyr i form af en drone eller lignende. Men sjovt var det og debatten og ikke mindst humoren gik vidt og bredt i de dage af marts og april 2017.