Betingelser

BEMÆRK SHOPPEN ER LUKKET PER 1. OKTOBER 2019!

Nova-natura.dk yder 14 dages fuld returret på alle varer. Defekte eller beskadiget plakater behandles som reklamationer og her betaler nova-natura.dk for evt. returnering. Kontakt os altid først, da det ikke altid er nødvendigt at sende retur. Jævnfør i øvrigt reglerne i købeloven om handel på nettet.

Nova-natura.dk sætter stor pris på tilfredse kunder, og skulle der opstå problemer af nogen art, så kontakt os endelig så vi kan finde en løsning!

Bestilling og betaling
Alle vores viste priser på hjemmesiden er inkl. dansk moms og andre afgifter. Priserne er dagspriser. Prisen på bestillingstidspunktet, er den gældende pris for købet. Nova-natura.dk tager forbehold for trykfejl, prisfejl, moms – og afgiftsændringer samt udsolgte varer og leveringssvigt fra vores leverandører.

Betaling via Paypal:
Paypal betalingen er en sikker løsning, der gør at du ved fejl og returnering, nemt kan få dine penge retur. Betalingen kræver, at du har Visa Dankort men ikke, at du har en Paypal konto. Ordre sendes automatisk og du modtager kvittering.

Online betaling med kort
Ved betaling med elektronisk betalingskort trækkes beløbet først, når varerne er afsendt. Der betales via en sikker og krypteret SSL -forbindelse (Secure Socket Layer). Dette betyder at dine kortoplysninger ikke kan læses af udenforstående.
Når du handler med et betalingskort, forbeholder vi os retten til at kontrollere, om de personlige oplysninger der er opgivet, er sande.
Vi kan til enhver tid nedskrive det betalte beløb – hvis f.eks. et produkt er udsolgt, eller ikke ønskes alligevel. Men af sikkerhedsmæssige årsager kan vi ALDRIG forhøje det godkendte beløb.

Forsendelsespris:
Portoen i Danmark er altid på kun 39,- – Når du køber for mere end 300 kr. er porto gratis. Gælder kun for kunder i Danmark. Porto til Sverige, Grønland, Færøerne eller Norge er 250 kr.

Levering:
Levering foregår som udgangspunkt via Post Nord. Der afsendes fra shoppen 1-2 dage efter ordren er modtaget, og der kan gå op til 6 hverdage før du har din plakat.

Garanti:
Du skal som køber tjekke varen med det samme og lever den ikke op til forventningerne, skal du reklamere over den hurtigst muligt. Alle plakater ydes der i følge købeloven 2 års garanti på eventuelle fabrikationsfejl.

Returnering:
Du har 14 dages returret fra du modtager dine produkter. Du skal ved fortrydelse af køb selv stå for returforsendelsen. Er der en fejl ved dit køb er det en reklamation, se herunder.

Reklamation:
Du skal altid tage kontakt til os inden du sender din eventuelle reklamation retur. Som regel er billede dokumentation for, at plakaten samt emballagen er beskadiget nok. Så skriv en mail, send billede med og fortæl os om du ønsker en ny plakat eller pengene retur.

Lovpligtig information om klagevejledning:
Evt. klage over forløbet kan foretages via Den Europæiske Klageportal ODR – http://ec.europa.eu/odr

Databehandling:
Når du afgiver en ordre giver du samtid samtykke til, at nova-natura.dk må gemme dine oplysninger i 5 år fra ordre dato. Dette sker kun for, at kunne benytte historikken til regnskab. Dine oplysninger bliver ikke brugt til andet eller videregivet til 3. part. Dine betalingsoplysninger gemmes ikke, betaling sker igennem Pensopay – jævnfør deres GDPR politik her.

Hent Nova-natura.dks databehandler oversigt her. Her kan du se hvordan vi behandler dine data.

Tak fordi du handler hos nova-natura.dk