Information om nova-natura.dk – Webshop og blog

Nova-natura har eksisteret siden 2012 (og lukkede oktober 2019, plakater købes nu ved at sende en mail til Danhostel Sandvig), butikken blev oprindelig oprettet med henblik på at være en genbrugsbutik med enkelte nye produkter til boligindretning også. I dag finder du intet genbrug, kun flotte grafiske plakater i alle afskygninger.

HVEM STÅR BAG

Line juhl kronow

Mit navn er Line Juhl Kronow og jeg er 37 år. Jeg bor i Rødovre med min mand og vores datter Mia. Jeg er uddannet Grafisk Designer og arbejder som Grafiker og Support Manager i turistbranchen. Nova-natura.dk er mit lille hjertebarn. Et elsket projekt jeg længe har drømt om, og som jeg nyder at drive i fulde drag. Jeg skal ikke nødvendigvis blive rig på dette, det der glæder mig mest er, at kunne lave smukke plakater og designs, som jeg kan dele med andre.

Se min LinkedIn profil her.

Jeg bestræber mig på ikke at opfinde den dybe tallerken en gang til. Med dette skal forstås, at jeg forsøge at lave nogle plakater, som man ikke umiddelbart kan finde i andre danske butikker eller netbutikker.

Jeg åbnede Nova-natura.dk i 2012, i 2016 skete den store forvandling fra genbrugsbutik til Plakatbutik. Og endelig i 2017 gik vi fra hobbyvirksomhed til enkeltmandsvirksomhed.

Læs også vores presseside her.


Jeg står også bag følgende sider:

www.line-design.dk – Line Juhl Kronow – Min grafiske design side og blog.