Ofte stillede spørgsmål

Hvorfor er siden ikke E-mærket?
E-mærket er en privat virksomhed, som desværre bliver omtalt i medierne som noget offentligt. E-mærket koster et anseligt stort beløb om året, at have på sin side, som små forretninger ikke kan betale. At man ikke har e-mærket betyder ikke, at man ikke overholder dansk lovgivning og driver en ordentlig forretning. Vi driver en seriøs forretning, og ønsker som mange andre små forretningsdrivende, ikke at støtte et mærke drevet af en privat profitorganisation. Vi er til at få fat på, vores oplysninger ligger frit tilgængelige og vi driver vores forretning på almindelige og ærlige forretningsprincipper.

Hvad bruger i mine indtastede oplysninger til ved køb?
Kun til at sende din ordre til dig. Oplysningerne bliver gemt i 5 år til regnskab med mindre du ønsker dem slettet. Se afsnit om Databehandling under betingelser.

Har nova-natura.dk ikke er nyhedsbrev man kan tilmelde sig?
Det har vi, og så kan tilmelde dig lige her. Tilmeld dig evt. også vores Facebook side på linket herunder. Line Juhl Kronow og Nova-natura.dk kan også følges på LinkedIn.

Hvad er linket til jeres facebook side?
nova-natura.dks facebook side kan findes lige her. Ellers så søg på nova.natura.dk.

Hvornår får i nye plakater?
Vi får nye produkter løbende, i nogle perioder kommer der mere end andre. Da nova-natura.dk er drevet af en enkelt person, der også har familie og arbejde ved siden af, er det nogle gange ikke altid let, at finde tid til at designe nye plakater. Vi tager gerne imod specifikke ønsker.

Jeg bor i nærheden af nova-natura.dks adresse, kan jeg komme og se plakaten og afhente køb?
Som udgangspunkt kan du ikke komme forbi og se plakater, da mit lager er i mit eget private hjem, og en stor del plakater ligger på fjernlager. Det er dog muligt ved særlig aftale.
Afhentning af plakater nogle typer plakater kan også ske efter aftale, her skal du dog først kontakte mig. Der kan betales via mobilpay ved afhentning.

Kan jeg ringe til nova-natura.dk?
Ja det kan du godt, tlf. nr. står i bunden af siden. Bemærk jeg har alm. fuldtidsarbejde ved siden af denne shop så tager jeg ikke telefonen, så send en mail. :-)

Hvor er nova-natura.dks kontaktoplysninger?
De står i bunden af alle nova-natura.dks sider.

Hvorfor kan jeg ikke betale med alm. dankort og kun Visa dankort?
De fleste dankort betalingsløsninger er ret dyre, for så lille en butik som nova-natura.dk. De fleste danskere har dog et Visadankort og dette kan du betale med. Det er gebyrfrit.

Jeg skal kun købe et lille postkort, skal det virkelig koste 39,- kr. at sende?
Nej det behøver det ikke. Vi kan aftale en anden forsendelsespris inden ordren afgives.

Hvor lang er leveringstiden?
Vi sender som regel ordre 1-2 dage efter de er modtaget, der kan dog være undtagelser og der sendes produkter som pakke med DAO eller Post Nord. Der må derfor forventes en leveringstid på 3-6 dage. Bemærk at vi tit har tilbud med forudbestilling og intropriser, her vil altid stå en ca. dato for levering ved produktet.

Er der ramme på plakaterne?
Der er desværre ikke ramme på plakaterne. Muligheden for køb med ramme er desværre heller ikke noget vi har fundet en løsning på endnu.

Der er gået en 6+ dage nu og jeg har stadig ikke modtaget min plakat, hvad gør jeg?
Du kan kontakte os her. Læs mere her.