Botanic living

Bring naturen ind i huset med botanic living. Det kan både være levende planter som i høj grad præger stilen, men også plakater og lignende med natur som inspiration. Også grene og naturmaterialer som sten og træ kan benyttes. Plastik er banlyst og vil ødelægge stilen, ligesom de stærke farver også vil se forkert ud hvis botanic living stilen skal være helt ren.

Ja det siger lidt sig selv, det handler om at få en masse planter indenfor. Planter renser luften og forbedre dit indeklima og så skaber de liv og vigtigst af alt, de er smukke. Den grønne farve er jo altid god både i natural living stilen og den nye moderne botanic living stil.

Vi skal have flere planter indenfor, vælg gerne sukkulenterne der er super populære og moderne nu. De er nemme at holde, de skal ikke have for meget vand og kan sagtens tåle at blive glemt uden at de dør. Deres største trussel er overvanding så spar endelig på vandet.

Planter har også en positiv og gavnlig effekt på psyken. Studier viser at folk der arbejder med mange planter i nærheden af sig er mindre syge og stressede end folk der arbejder i et lokale helt uden planter. Derfor hylder vi på nova-natura.dk botanic living stilen og opfordre alle til at gå ud og få købt et par planter mere til hjemmet. Vi håber på at kunne lave plakater i botanic living stilen i fremtiden.

planter